Sophie

 

Jag har varit en riktig hästtjej ända sen barnsben och kärleken till hästarna är inget som direkt avtagit med åren - tvärt om!

 

Genom mitt arbete som tränare och domare har jag fått ett betydelsefullt förtoende från mina kunder, vilket jag försöker förvalta på absolut bästa sätt.

Jag är mycket engagerad i mina elever och det är viktigt för mig att vi i skapar en Teamkänsla tillsammans och att vi arbetar mot samma mål. Att få nöjda, glada, hållbara hästar och nöjda, glada ryttare oavsett om det gäller tävling, träning eller i vardagen!

 

Jag har arbetat med hästar i många år, både i tävlingsstall och med avel. Jag har fått möjlighet att träna för många olika tränare och ridit många olika hästar, vilket har varit enormt utvecklande. Dessutom har jag tävlat och tränat både dressyr, hoppning och fälttävlan vilket har gett mig en bred grund att stå på.

 

Under hela min karriär har jag tränat för mycket välmeriterade tränare/ryttare i dressyr och jag har själv utbildat flertalet hästar från grunden upp till svår dressyr.

 

Min egen verksamhet startade jag 2007 har har sedan dess jobbat med utbildning av hästar och ryttare. Då jag fäster stor vikt vid allsidig träning av häst och ryttare, så erbjuder jag förutom dressyrträning även möjlighet att hoppträna och arbeta med hästarna från marken samt utbildning av unghästar från 1 års ålder.

 

Jag har många duktiga och ambitösa elever vilket är till stor glädje för mig. Tillsammans har vi lyckats nå fina framgångar ända upp till MSV B!

 

Det ligger en spännande tid framför mig. Jag har tre fantastiska tävlingshästar, alla Långkärrs egna uppfödningar. Tillsammans med dom vill jag fortsätta utvecklas och nå nya framgångar där det långsiktiga målet är Grand Prix!