Långkärr Gård


Enbart ett par minuter från Finspångsvägen (väg 51)  och 12 km från Norrköpings centrum ligger Långkärr Gård. Här finns det mesta som behövs för bästa träningsförutsättningar och för ryttaren och hästens trivsel.
Gården ägs och drivs av Fam. Alm och Fam. Lindström.

Vi är väldigt måna om hästarnas välbefinnande och jobbar ständigt med att förändra och förbättra miljön för våra djur. För oss är alla hästar lika viktiga, oavsett om det är våra egna eller våra stallgästers.
Här på gården går alla hästar ute dagligen i ordentliga hagar som dom kan röra sig i. Alla hästar har sällskap ute och har kontakt med andra hästar i stallet. Vi är noga med att placera hästarna i stall och hagar så att dom trivs tillsammans.

 

Gården är klassad som Säker Hästgård och här finns flera olika verksamheter.

Sophie jobbar som C - tränare och hästutbildare med dressyrinriktning. Hos henne kan du träna året om och även lämna din häst för vidareutbildning.
Mats och Zanna bedriver avelsverksamhet i mindre skala samt har ett antal stallplatser för uthyrning. På gården finns även en trevlig stuga om ca 40 kvm för uthyrning per dygn eller veckovis!

 

 

 

Varmt välkommen till oss på Långkärr Gård!